Vores projekter

Vores projekter


I DHA bliver vores projekter besluttet af medlemmerne omkring års-skiftet. Sammen laver vi en prioritering og derefter en afstemning af de projekter vi ønsker at sætte i søen for det pågældende år. Efterfølgende udarbejder vi en handlingsplan som munder ud i en grov planlægnings-kalender for det pågældende år.


Sommer 2017 afholder vi vores årlig ramadan støttemiddag samt projektet somali youth outreach program i august mdr. I år vil alt indsamling fra ramadan støttemiddagen gå ubeskrået til brøndprojekter i tørkeramte områder i Somalia som etableres anno 2017.


Ramadan Støttemiddag


En af årets højdepunkter er den årlige tilbagevenden fundraising event so afholdes i Ramadan måned. Her inviterer DHA til social sammenkost for alle intresserede. DHA inviterer prominente talere med efterfølgende fælles-spisning. Billetprisen til eventet plejer at være 100 kr..


Maden bliver lavet af vores frivillig-mødre-gruppe mens råvarer bliver doneret af butikker. 


I 2015 afholdt vi ramadan støttemiddag til fordel for de udsætte familier i Somalia, hvor vi gav to familier i henholdsvis Buuhoodle og Moqdisho et års sponsorrat.


Ved Ramadan støttemiddagen 2016 indsamlede Danish Human Appeal til et gadebarn/forældreløst barn, som fik 3 års skolegang inklusiv kost og logi.


I år vil vi forsøge at gøre en forskel for den tørkeramte befolkning i Somalia. Så kom, spis iftar med dine nærmeste og støt vores arbejde i at bygge brønde for tørkeramte i Somalia, hvor alt støtte går ubeskåret til brøndprojektet.


 

 


Somali Youth Outreach


Internationalt erhvervsliv styrker unge somalieres integration

AmCham Denmark, Den Amerikanske Ambassade, Danish Human Appeal og en række internationale virksomheder har iværksat et nyt integrationsprojekt, som skal hjælpe unge somaliske skoleelever til at fokusere på uddannelse og bedre forstå mulighederne på det danske arbejdsmarked.


Projektet ’Somali Youth Outreach Program’ engagerer en udvalgt gruppe somaliske teenagere i alderen 13 til 17 år, som i løbet af en uge i sommerperioden (25.-29. juli) får mulighed for at besøge en række internationale virksomheder i København, så de kan udforske, hvad det kræver at begå sig på en professionel arbejdsplads, og hvilke muligheder det giver den enkelte.


Somali Youth Outrach Program, På Forside af Fyens Stiftstidende

Læs og blev lidt klogere på Danish Human Appeal frivillige arbejde med de yngre generation.


Tryk på linket forneden: